ABS Bouwteam

Onze woonprojecten

Woonprojecten van ABS Bouwteam door ABSBouwteam | http://www.absbouwteam.be/woonprojecten

ABS Bouwteam maakt niet alleen woningen op maat. Onder de noemer ABS Projecten realiseren we ook afgewerkte woonprojecten met verschillende mogelijkheden qua omvang en budget. Het zijn stijlvolle woningen en appartementen die we bouwen met een bijzonder oog voor locatie en feeling voor mooie architectuur en altijd op basis van uitgekiende bouwplannen. Ook voor onze woonprojecten laten we ons immers omringen door de beste architecten en aannemers. Bovendien kunt u rekenen op gedegen advies en een hoge afwerkingsgraad op maat van uw wensen en budget.

Voor het volledige aanbod kan u terecht op onze speciale website: www.absprojecten.be

Bezoek de website
Light Falls: Laatste appartement door ABSBouwteam | http://www.absbouwteam.be/woonprojecten

Light Falls: Laatste appartement

Light Falls in Melle bewijst dat mooi wonen niet buitensporig duur hoeft te zijn. Het woonproject Light Falls combineert open architectuur met rustgevend groen in een gezinsvriendelijke context. Op een boogscheut van Gent. Laatste residentieel appartement met veel lichtinval en een luxueuze afwerking.

Bezoek de website

Flessengeluk door ABSBouwteam | http://www.absbouwteam.be/woonprojecten

Flessengeluk

ABS Bouwteam presenteert u de laatste woning van het project 'Singel'. In het centrum van Brugge restaureerde ABS Bouwteam vier gezinswoningen met tuin. Singel verzoent op een subtiele, maar sublieme manier het architecturale verleden met hedendaags wooncomfort.

PS. Naar het schijnt brengt het laatste beetje extra veel geluk? We wensen het u van harte.

Bezoek de website

Park de Borchgrave door ABSBouwteam | http://www.absbouwteam.be/woonprojecten

Park de Borchgrave

Kent u ons woonproject Park De Borchgrave al? Dit nieuwe woondomein ligt in het groen, op de grenslijn tussen Waregem en Gent en op een boogscheut van de autosnelweg. Voor die combinatie van een veilige woonomgeving, een vlotte mobiliteit en een onvervalst dorpsgevoel pal in het centrum van Olsene tekenden al veel nieuwe bewoners. De bouw werd in 2016 aangevat.
Ondertussen hebben we koers gezet naar de eindmeet met de verkoop van de allerlaatste fase. Kavel 5 omvat een mooie mix van 28 luxueuze tuin- en terrasappartementen en penthouses.

Bezoek de website

Domus Aurea door ABSBouwteam | http://www.absbouwteam.be/woonprojecten

Domus Aurea

Sommige bouwdromen, zoals het bouwen van een 'gouden huis', vragen om het professionalisme van een gerenommeerd team. Ook de Vlaanderenstraat in Gent kent nu zijn eigen 'Domus Aurea' met de meest fascinerende stadszichten en de luxe van licht en ruimte gecombineerd met wereldarchitectuur.

Bezoek de website