ABS Bouwteam

Over ons

Over ons | ABSBouwteam | http://www.absbouwteam.be

ABS Bouwteam staat voor ABSoluut Architectuur. Het bedrijf werd in 1990 overgenomen door architect Anton Gonnissen. Na dertig jaar telt ABS meer dan vijftien interne medewerkers en is het bedrijf een gevestigde waarde in de branche. Zeker wie zoekt naar kwaliteit en duurzaamheid zonder aan schoonheid en wooncomfort in te boeten, kiest voor ons. Tegenover die jarenlange ervaring en vakkennis staat het streven naar meerwaarde in ons vak. In dat opzicht levert ABS Bouwteam geen bakstenen, maar service. Wij proberen voor u het verschil te maken. Door met u mee te denken, door oplossingen te zien waar u ze niet eerder zag en door u kennis over nieuwe technieken aan te reiken. Kortom: door het wonen voor u veiliger, duurzamer en mooier te maken. Want zo wordt ook de wereld met elke realisatie een tikkeltje mooier.

Kennismaken?

Een eerste contact vindt plaats bij u thuis of in onze kantoren in Sint-Denijs-Westrem. Of brengt u eerst liever een bezoekje aan onze kijkwoning in Oosterzele? Dat kan op afspraak (bel 09-2428565 of mail ...) Zo heeft u alle tijd en ruimte om één van onze projectadviseurs al uw vragen voor te leggen.

Ontvang ons woonmagazine.

Op zoek naar inspiratie? Vraag dan vrijblijvend ons gratis magazine aan. ABSoluut verwent u halfjaarlijks met een flinke portie info en ideeën over hedendaags bouwen en wonen.

Over ons | ABSBouwteam | http://www.absbouwteam.be

Sinds 1984

Anton Gonnissen zit sinds 1990 aan het roer van ABSbouwteam. Bijna 30 jaar later is ABSbouwteam moreel marktleider geworden in en rond Oost-Vlaanderen. Vandaag telt het bedrijf meer dan 15 interne medewerkers. Het doel is het bedrijf alvast de volgende 20 jaar slagkrachtig en richting aangevend te laten zijn met haar klanten als de belangrijkste ambassadeurs.